Ochrana osobních údajů v internetovém obchodě s matracemi na matrace.onl.cz

Ochrana osobních údajů

Home - Ochrana osobních údajů

Detail článku - Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů
Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa, telefonní a elektronický kontakt) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu obchodu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a neposkytujeme je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží, a případně banka, která se podílí na vyřízení objednávky (splátkový prodej). Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů (jméno, příjmení, adresa) v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy za účelem případné nabídky obchodu nebo služeb ze strany prodávajícího, a to až do doby, kdy zákazník písemně vyjádří nesouhlas s tímto zpracováním. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Rychlý kontakt

Sklad, zásilky, objednávky


Nakupovat můžete 24 h. denně
Máte-li dotaz, napište nám

E-mail: prodej@matraci.cz
Tel: 774 555 062
(Po-Pá 9:00-17:00)
Objednávat lze i bez registrace.

formulář na dotazy

Doprava nad 6000 zdarma


Doprava matrací nad 6000 zdarma

Reklama


Novinky

news
Matrace a rošty pro zdravé spaní

Lidé se při výběru matrace často nezabývají polohou těla při spánku a volbou správné tuhosti matrace. Špatná poloha těla a nadměrný tlak přispívají především k potížím se zády, krční páteří a klouby. Nesprávné matrace a rošty mohou tyto problémy zhoršit, pokud jsou příliš tvrdé nebo příliš měkké. Nosnost matrací udává maximální váhu zákazníka, při které jsou garantované ortopedické vlastnosti matrace po dobu její životnosti. Nejdůležitější funkcí polštáře je opora krční páteře. Nejprodávanější velikostí jsou 90x200 a 140x200 a nejprodávanějším druhem pěnové matrace. Hledáte levné matrace v akci? Nově v našem sortimentu matrace Unar. Krycí matrace Renew Silver ze 100% paměťová pěny nově na eshopu.